Inloggen

Hoe kan ik een Mijn PSV-account registreren?

Via PSV.nl/mijnpsv maak je een account aan. Vervolgens koppel je eenmalig je ticketaccount om gebruik te kunnen maken van deze pagina’s.

Ga naar PSV.nl/mijnpsv en volg de volgende stappen om een account aan te maken:

1.Klik op ‘Registreren’.

2.Vul jouw gegevens in.

3.Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail.

4.Ga naar je mailbox, open de bevestigingsmail en klik op de link in de e-mail. Jouw eigen Mijn PSV-account is aangemaakt.

Lukt het niet om bovenstaande stappen te doorlopen? Neem dan contact met ons op via fandesk@psv.nl