Inloggen

Hoe koppel ik mijn ticketaccount aan Mijn PSV-account?

Volg onderstaande stappen om je Mijn PSV-account te koppelen aan je ticketaccount

1. Log in bij Mijn PSV

2. Ga naar het tabblad gekoppelde accounts

3. Klik op de button 'Ticketaccount' en controleer of het relatienummer van je lidmaatschap is gekoppeld

Indien er een ander relatienummer staat vermeld dan dat van je lidmaatschap, ben je helaas niet ingelogd met het mailadres wat bij ons bekend is. Maak een Mijn PSV-account aan op het juiste mailadres of klik in www.psv.nl/ticketaccount op 'Mijn PSV-account ontkoppelen'. Je kunt vervolgens zelf het juiste ticketaccount koppelen. Hiervoor dien je nog eenmalig in te loggen met je relatienummer en oude wachtwoord.